Jeugdoverzicht fc Harlingen

Jeugdoverzicht fc Harlingen

Zo vlak voor de kerstvakantie nog een kort overzicht van afgelopen weekend. De jeugdteams gaan nu genieten van hun welverdiende rust zodat ze in de voorjaarscompetitie wederom kunnen knallen. Hele fijne feestdagen en op naar een gelukkig, sportief maar bovenal gezond 2019!

Fc Harlingen JO13:

Beide teams van JO13 speelden afgelopen weekend de laatste competitie wedstrijd van de najaarscompetitie. Op eigen veld speelde JO13-1 tegen Franeker JO13-1 waarbij fc Harlingen met 3-0 wist te winnen. JO13-2 nam het in Stavoren op tegen QVC JO13-1 en verloor met 6-1.Fc Harlingen JO15:

Na de verdiende 0-1 voorsprong bij fc Harlingen JO15-1 leek de wedstrijd wat te kantelen. Tegenstander Hardegarijp kreeg wat meer grip op de wedstrijd. Toch werd er met die 0-1 gerust. Na de rust een fel begin van Hardegarijp. Dit resulteerde na 3 minuten dan ook in de gelijkmaker. Met nog 10 minuten op de klok was het fc Harlingen die wederom de voorsprong pakte. Alles op de slof en over de streep trekken die punten zou je denken. Dat lukte ook vrij aardig maar toch viel de gelijkmaker. De Harlingers kregen nog wel kansen maar dit mocht niet meer baten en de stand bleef 2-2.

Fc Harlingen JO17/MO17:

JO17-1 behaalde een overwinning op het tandvlees in Dronrijp tijdens een inhaalwedstrijd tegen DFC JO17-2. Maar toch met 1-2 gewonnen en de 3 punten weer mee naar Harlingen. Na deze wedstrijd moesten de jongens zich opnieuw gaan opladen want er moest ook nog een belangrijke bekerwedstrijd in Dokkum gespeeld worden tegen Be Quick JO17-2. Tijdens deze wedstrijd lieten de jongemannen maar weer eens goed zien dat ze over uitstekend voetballende kwaliteiten beschikken. Een keurige overwinning van 1-4 waardoor ze nu in de koker bij de laatste 21 ploegen zitten die gaan strijden voor de beker. Begin 2019 zal de volgende tegenstander bekend worden. MO17-1 won in de thuiswedstrijd tegen Minnertsga MO17-1 met 9-2.