De Bibliotheek zorgt deze winter goed voor u!

Bibliotheek Harlingen organiseert verschillende activiteiten met het oog op gezondheid en digitale hulp. Op 29 september begint het Digitaal (inloop) café in de bibliotheek, dan gaan we door met het Taalcafé in Nieuw Zuid en starten we ook nog een Voel je goed! cursus. 

Digitaal (inloop) café 
Op woensdagochtend 29 september start in Bibliotheek Harlingen een wekelijks en gratis digitaal (inloop)café! Voor alle vragen over uw laptop, mobiele telefoon of tablet kunt u hier terecht. 


Taalcafé 
Elke donderdagmorgen van half 10 tot half 12 is er een Taalcafé in Nieuw Zuid. In dit Taalcafé is iedereen welkom die beter Nederlands wil leren spreken. Tijdens het Taal café worden er vooral veel nieuwe Nederlandse woorden geleerd om een fijn gesprek te kunnen volgen en te voeren.  

Het Taalcafé is gratis en bedoeld voor alle anderstaligen in Harlingen.  

Voel je goed!  
Voel je goed! is een gratis cursus voor volwassenen die willen werken aan een gezonder gewicht en graag adviezen willen krijgen in een makkelijke taal. Voel je goed! bestaat uit 20 leuke lessen en is gratis. De cursus start op 28 oktober.  

Meer informatie of aanmelden 
Wilt u meer informatie over een van deze activiteiten, dan kunt u terecht bij Bibliotheek Harlingen. De medewerkers kunnen u meer vertellen. Of u kunt bellen met de bibliotheek op telefoonnummer 088 – 16 56 123.