Na een succesvolle eerste editie in 2023, presenteren we hierbij “Chef Sander invites 2024”! Chef Sander Wever van Hotel NAP nodigt collega chefs uit om samen een uniek culinair menu voor u te koken. Geïnspireerd door de gezamenlijke passie.
Een viertal unieke avonden van 12 februari t/m 19 maart waar Chef Sander collega’s uit het Noorden van Nederland uitnodigt in zijn keuken om gezamenlijk een uniek 5-gangen diner te serveren voor hun gasten.
De tweede editie is op 26 februari door gast-chef Ruben van Zanten, Restaurant ’t Havenmantsje, Harlingen.
Overzicht van alle avonden met de volgende Chefs:
12/02/24
Chef Christian de Vries, Restaurant Nassau (Hotel Prinsenhof) – Groningen
Vermeldingen: Michelin, Lekker 500 en Gault Millau
26/02/24
Chef Ruben van Zanten, ’t Havenmantsje – Harlingen
Vermeldingen: Michelin, Lekker 500 en Gault Millau
www.havenmantsje.nl
11/03/24
Chef Niek van Leeuwen, Restaurant L’église – Zwolle
www.restaurantleglise.nl
19/03/24
Chef Liudger van der Meer, Proef | Lokaal – Dokkum
Vermeldingen: Lekker 500, Gault Millau
www.proeflokaaldokkum.nl