6e Speelronde Waddenrobkes

6e Speelronde Waddenrobkes

HARLINGEN – Afgelopen zaterdag was het alweer vroeg druk in het stadion van de Waddenrobkes op het Oostersportpark. Pasen of niet. Er moest gevoetbald worden en dat deden deze jonge talenten dan ook. Een van de teams die er ook al jaren bij is is Argentinie. V.l.n.r. zien we Bas Offenga. Bas zit net op voetbal, maar voelt zich al helemaal thuis bij onze Waddenrobkes.

Wij zien Bas iedere week beter worden met de bal. In het midden staat Hessel van der Schoot. Hessel is een enthousiaste jongen die twee uur per week helemaal los gaat als hij op het voetbalveld staat. Geweldig! De rechter speler is Tygo Mars. Tygo heeft een begaafd linkerbeen met een goede pass en pakt regelmatig zijn doelpuntje mee. De bondscoach van het team is Rogier Mars. Rogier is in zijn eerste seizoen al niet meer weg te denken bij de Waddenrobkes. Het is een enthousiaste coach waar de club altijd op kan rekenen!

In verband met de meivakantie zijn ook de Waddenrobkes de komende 2 weken vrij. Op zaterdag 6 mei a.s. gaat de competitie weer verder. (Foto: Frans Bode)

Geef een reactie