Aan de slag met Fairtrade! Wij zijn op zoek naar U!

Aan de slag met Fairtrade! Wij zijn op zoek naar U!

HARLINGEN – Harlingen heeft de ambitie om voor 2018 Fairtrade gemeente te worden. Deze titel geeft aan dat winkels, horeca, bedrijven, organisaties, inwoners en de gemeente samen werken aan meer eerlijke handel, het bestrijden van armoede, het versterken van onderwijs, het verbeteren van de volksgezondheid en het verbeteren van het milieu in de wereld.

Lokale werkgroep

Om deze ambities waar te maken, richten we een lokale werkgroep op. Deze werkgroep zet zich in voor het vergroten van vraag en aanbod van Fairtrade producten in Harlingen. Ze komt één of twee keer per maand bij elkaar. Er zijn al enkele enthousiastelingen die hebben aangegeven graag samen aan de slag te willen om Harlingen Fairtrade te krijgen. De gemeente ondersteunt en faciliteert de werkgroep.Wij zijn nog op zoek naar:

  • Enthousiaste deelnemers en een voorzitter lokale werkgroep

Op zoek naar u

Wilt u ook graag bijdragen aan een eerlijke wereld? Heeft u leuke Fairtrade ideeën? En zou u tevens de werkgroep willen versterken of zelfs begeleiden, dan zijn wij op zoek naar u. Wij zijn namelijk nog op zoek naar nog een aantal deelnemers voor de werkgroep en een enthousiaste voorzitter, die een aantal uur per week beschikbaar is om slagvaardig met en voor de werkgroep aan de slag te gaan.Bent u of kent u iemand die dit wil doen, of wil u meer informatie neem dan contact op met ons via het algemene telefoonnummer van de gemeente Harlingen 14 0517 of mail naar info@harlingen.nl. Voor meer informatie kijk op www.fairtradegemeenten.nl. 

Geef een reactie