Aanstaande zaterdag volop activiteiten op het Oostersportpark

Aanstaande zaterdag volop activiteiten op het Oostersportpark

Voorbeschouwing   Zeerobben – BCV  (oefenwedstrijd)

HARLINGEN – In de druk bezochte nieuwjaarsreceptie en het daarbij behorende verslag eerder op deze website wordt al gebruik gemaakt van de bekende zegwijze “never a dull moment “.Dat geldt zeker voor zaterdag 14 januari. Naast de geplande oefenwedstrijden van verschillende jeugdteams in de ochtend op de kunstgrasvelden, zal het vlaggenschip van de vereniging acte de présence geven op zaterdagmiddag en wel tegen eerste klasser BCV uit Bergum.

In het verleden was deze tegenstander ook al vaker op bezoek in Harlingen. Blijkbaar is het voor beide clubs opnieuw een goede gelegenheid om de oefencampagne in het jaar 2017 te openen. Na weer een fantastisch, voor de tweede klasse amateurvoetbal uniek, trainingskamp in Denia Spanje, mag de talentvolle selectie van trainers Kerst Heida en Arjen Postma voor eigen publiek aantonen, dat de teamspirit binnen de ploeg gegroeid is. Met topfitte spelers zal de staf een begin maken met de vorming van de vaste selectie voor de komende periode. Het vertrouwen is nog ongewijzigd groot en de kansen om de competitie spannend te maken zijn zeker nog aanwezig, ondanks acht punten achterstand op de verrassend voor de dag komende koploper Veenwouden.

Aansluitend aan deze oefenwedstrijd start om 17.00 uur het groots opgezette Open Darts Toernooi van Zeerobben in de Robbenplaat. In de categorieën  Dames/ Jeugd van 11 tot 16 jaar/Senioren wordt er gestreden om mooie prijzen. (opgave tot vrijdag 13 januari 16.00 uur op darts@zeerobben.nl ).

Kortom: Iedereen  is van harte welkom bij Zeerobben op deze Super Zaterdag

IJs en weder diende :

Zaterdag 14 januari

Zeerobben – BCV (oefenwedstrijd)

Aanvang : 14.30 uur

Darts Toernooi

Aanvang : 17.00 uur

Geef een reactie