Albert Heijn Harlingen ondergaat complete metamorfose

Albert Heijn Harlingen ondergaat complete metamorfose

De Albert Heijn aan de Zuiderhaven 8 in Harlingen sluit zaterdag 18 mei om 16:00 uur tijdelijk de deuren voor een ingrijpende verbouwing. De winkel krijgt het nieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen veel sneller met de Scan&Go-kassa’s. De feestelijke heropening vindt plaats op vrijdag 31 mei om 16:00 uur

Foto: Google Streetview“Onze winkel wordt overzichtelijk en eigentijds”, vertelt supermarktmanager Mark Drijfhout. “Ook krijgen we meer keuze op het gebied van groente, fruit, verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden.” Het team van de Albert Heijn in Harlingen nodigt iedereen uit aanwezig te zijn bij de heropening op vrijdag 31 mei. Dan zijn er ook veel activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt, en leuke winacties.

Nieuwste winkelconcept

De metamorfose van Albert Heijn in Harlingen maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.