Blogster Wimke Tolsma komt demonstraties en lezing geven in Bibliotheek Franeker

Blogster Wimke Tolsma komt demonstraties en lezing geven in Bibliotheek Franeker

Op vrijdagavond 20 april komt blogster Wimke Tolsma naar bibliotheek Franeker met haar eerste boek Smûk. Op uitnodiging van Bruna Franeker en de Bibliotheek, komt de blogster vertellen over haar blog en boek en zal een aantal demonstraties geven. (Foto: wimke.nl)

Wimke Tolsma uit het Friese IJlst is een fanatieke blogster en heeft al een aantal jaren een blog met haar meest favoriete onderwerp Do-It-Yourself. Inmiddels heeft ze vele volgers via Facebook en Instagram. Op haar website wimke.nl plaatst ze haar blogs. In 2018 is haar boek Smûk uitgekomen.

Smûk

‘Fries geluk zit in kleine dingen. In een doosje verse eitjes van de kippen van mijn vader, uitwaaien op de dijk van Hindeloopen of een stukje oranjekoek bij de koffie. Het zijn de smûke, kleine momenten waarop ik mij realiseer hoe fijn het is om in Friesland te wonen. Om je eigen klein geluk te maken heb je niet veel meer nodig dan een paar tips. Die geef ik je in Smûk‘.

Meer informatie

Vrijdagavond 20 april om 19.30 uur zal Wimke in bibliotheek Franeker een lezing geven over haar boek, wie ze is en wat ze doet. Daarnaast geeft ze een aantal kleine demonstraties van DIY projecten die in haar boek staan. Aansluitend is er mogelijkheid om haar boek te kopen en te laten signeren!

Graag aanmelden via de balie van de Bibliotheek of op onze website www.ontdekdebieb.nl. De toegang is gratis.