Circus Salto komt naar Harlingen!

Circus Salto komt naar Harlingen!

Circus Salto komt naar Halringen! Op zaterdag 26 en zondag 27 mei geeft Circus Salto voorstellingen in de prachtige rood gele Circustent welke wordt opgebouwd in de Speeltuin van het Noorderkwartier in Harlingen. Zaterdag begint de vorstelling om 15 uur en zondag om 14 uur.

Een bezoek aan Circus Salto is een belevenis voor jong en oud. De kinderen gaan op in de sprankelende humor van Clown Sander en natuurlijk de hilarische buikspreekact met de vogel Charlie! De volwassenen verbazen zich over de Circusacts van internationale klasse!

Gastheer Sander presenteert een nieuwe show met nieuwe artiesten uit binnen- en buitenland in een feestelijke voorstelling voor jong en oud!  Jong en oud heeft het zweet in handen bij de handstandacrobaat die een toren van stoelen bouwt tot vlak onder de nok van het Circus en zelfs daar bovenop nog een handstand maakt op één arm!

De Amerikaanse Laura Cohen straalt in een act waarbij het van origine kinderspel hoela hoep verheft tot ware Circuskunst. In de lucht combineert zij kracht en charme aan de trapeze als een ‘Lady in Red’.

Uit Letland komt meestergoochelaar Stepan met een verbazingwekkende magie met talloze waaiers en doeken…niets is wat het lijkt… Voor spektakel zorgt ‘The New Houdini’. Geïnspireerd door de legendarische ontsnappingskunstenaar Harry Houdini zorgt hij er voor dat iedereen op het puntje van zijn of haar stoel zit. Uniek in Europa!

Dit en nog veel meer in een 90-minuten durende show in de unieke entourage van het Circus Salto.

Het Circus Salto staat opgebouwd in de speeltuin van Wijkvereniging het Noorderkwartier aan de Liemendijk. Zaterdag 26 mei start de show om 15 uur en zondag 27 mei om 14 uur.

Kaartverkoop vanaf 30 minuten voor aanvang aan de Circuskassa bij de caravan van Sander en vanaf twee weken voor de eerste show via www.circussalto.nl voor slechts 10 Euro (de goedkoopste prijs)! Aan de kassa 12,50 Euro. Ook worden er op grote schaal kortingsbonnen (1,50 Euro korting) verspreid via scholen, winkels en horeca. Volg Circus Salto ook op Facebook!!!