Cursus Autobiografisch Schrijven: Familie

Cursus Autobiografisch Schrijven: Familie

Op donderdag 4 oktober vindt in Bibliotheek Franeker een vijfdelige cursus autobiografisch schrijven plaats. Deelnemers maken tijdens deze cursus kennis met de basis van het autobiografisch schrijven en krijgen een verrassend inkijkje in eigen leven.

Schrijven over uw leven geeft u nieuw perspectief op bestaande herinneringen. Docente Yvonne Meesters laat u door middel van korte schrijfopdrachten herinneringen verbeelden. Schrijftalent is niet nodig, iedereen kan het!Thema

Elke cursus heeft zijn eigen thema, tijdens deze cursus zal het gaan over familie. Welke rol spelen familiebanden en hoe ervaart u die? Sterk of als los zand, beknellend en onvrij of als steun? Wat verwacht de familie van u en hoe wilt u zichzelf ontwikkelen? Dat is een dilemma voor veel mensen. Tijdens de vijfdelige verdiepingscursus autobiografisch schrijven komt u familiethema’s op het spoor en ontdekt u hoe deze doorwerken in uw leven.

Meer informatie

De cursus autobiografisch schrijven start op donderdag 4 oktober van 14.00 – 17.00 uur in Bibliotheek Franeker. De kosten zijn €50,- voor bibliotheekleden en €62,50,- voor niet-leden. U kunt u opgeven aan de balie bij de Bibliotheek of via www.ontdekdebieb.nl.