De Meiden van Zeerobben

De Meiden van Zeerobben

Harlingen – Ook voor de meiden van Zeerobben kruipt het seizoen richting de winterstop. Nog één of twee speelrondes worden er gespeeld en daarna maken ook de meiden zich op voor de welverdiende winterslaap.

Voor VR1 stond de uitwedstrijd tegen Berlikum op het programma. Berlikum staat iets hoger op de ranglijst en bleek net iets te sterk voor Zeerobben. Het was de wedstrijd van net niet voor Zeerobben en er werd nipt verloren met 2-1. Met 6 punten laat Zeerobben nog steeds 2 ploegen onder zich.


VR2 dendert ook maar door. Dit keer moest L. Zwaluwen eraan geloven. In Leeuwarden werd het 2-6. De ploeg staat met de maximale score uit 6 wedstrijden vier bovenaan.Nog twee wedstrijden te gaan.

Het begin van de wedstrijd van MO17-1 in Sneek was indrukwekkend. Op het hoofdveld spleen en een professionele opkomst van de twee teams. Dat maakte kennelijk zoveel indruk op de meiden dat er van voetbal niet veel meer terecht kwam. Zeerobben verloor van een veel te sterk Sneek met 17-0.

De wedstrijd van MO15-1 ging niet door.

MO13-1 speelde tegen St. Anna. Een ploeg die net boven Zeerobben staat. Zeerobben dacht daardoor kans te maken maar ging uiteindelijk toch met 5-2 ten onder. Voor MO15-1 staan er nog 2 wedstrijden op het programma tot aan de winterstop.

Net als MO13-1 speelde ook MO11-1 tegen St. Anna. Zeerobben ken teen uitstekend najaar en boekte ook tegen St. Anna gewoon weer een overwinning. Op het Oostersportpark werd het 2-0. Er zijn 10 wedstrijden gespeeld. De najaarscompetitie zit erop en Zeerobben komt uit op een keurige 2e plaats achter sc Bolsward.