Familiedagen bij Zeerobben

Familiedagen bij Zeerobben

HARLINGEN – Voor velen de afsluiting van een lang voetbalseizoen. Voor de ander gewoon een gezellig feestje en voor weer een ander weer eens gezellig  met je hele familie voetballen. Een ieder heeft zo zijn eigen reden om naar de familiedagen van Zeerobben te komen. En dat zorgt ervoor dat het elk jaar gezellig en druk is op het Oostersportpark.

De start van de familiedagen is spectaculair. Zeerobben gaat namelijk de “Froonacker Arena” officieel openen. Dankzij de nieuwe hoofdjeugdsponsor, het verzekeringsbedrijf Froonacker uit Franeker,  zal het huidige D-veld geheel omgebouwd worden tot de “Froonacker Arena”. Het programma ziet er in het kort als volgt uit:

  • 16.30 uur: tekensessie sponsorcontract op het veld
  • 16.35 uur: openingshandeling Froonacker Arena
  • 16.40 uur: feestelijke opening Familiedagen met ballonnen

Aansluitend beginnen de spelletjes voor alle Waddenrobkes en de groep JO11, JO09 en MO11.  Om 18.30 uur nemen de kinderen van JO15, JO13, MO15 en MO13 het stokje over.  Om 18.30 uur begint traditioneel ook het kaatsen. ’s Avonds is er muziek in de kantine van Wietse!

De volgende ochtend is het weer vroeg op want om 09.00 uur gaat het Bode-toernooi weer van start voor JO13, JO11, JO09, MO13, MO11 en de Waddenrobkes. Topdrukte op de velden.

Na de prijsuitreiking van het Bodetoernooi gaat de strijd om de Tinus Booij Penalty Bokaal van start. Maar liefst 38 finalisten strijden om de fel begeerde beker en titel “Penalty-killer van Zeerobben”. Aansluitend gaat het familievoetbal van start en zal het gezellig toeven zijn op het prachtige terras van de Robbenplaat met een hamburgertent en muziek van Sipke de Boer. Ook is er een springkussen voor de jongste jeugd.

De familiedag wordt uiteraard weer afgesloten met een spetterende slotavond in de Robbenplaat.  Dit keer met een optreden van de Harlinger formatie Op Sien Plaats. Zij zullen ongetwijfeld zorgen voor een passend slot van de familiedagen 2017. Zeerobben is er klaar voor.