Feico Douma van Integra verbonden aan fc Harlingen

Feico Douma van Integra verbonden aan fc Harlingen

Vanaf heden zal Integra de fysiotherapeutische ondersteuning verzorgen van het eerste elftal van fc Harlingen.

Feico Douma is z’n carrière begonnen in 1986 als verzorger bij vv Leeuwarden, waar de huidige trainer van het eerste elftal, Gerrie Schouwenaar toen voetbalde. Feico is manueel therapeut en is in 2014 afgestudeerd als master of science in de sportfysiotherapie. Hij heeft inmiddels ervaring in de topsport als fysiotherapeut bij de toenmalige wielerploeg Vacansoleil DCM.

Na 18 jaar Oranjeoord starten Feico en Marjon Douma Integra op de Kimswerderweg. Integra heeft naast een ruime oefenzaal met kracht en cardio apparatuur, de beschikking over shockwave therapie en B-E-St apparatuur.

Sportfysiotherapie is van grote meerwaarde voor de (snelle) diagnostiek bij blessures, een sport specifieke blessure behandeling, verantwoorde terugkeer op het veld en uiteraard voor de preventie van blessures. Voor de diagnostiek van met name spier en peesblessures is de echografie van grote meerwaarde.

Naast de blessurebehandeling  zijn er testmogelijkheden om de fysieke conditie van de sporters in kaart te brengen. Wij heten Feico en zijn team van harte welkom en wensen hem heel veel succes bij fc Harlingen.