Gebiedsteam Harlingen geeft inwoners grip op eigen geld

Gebiedsteam Harlingen geeft inwoners grip op eigen geld

Workshops: Wéér ‘Grip op Geld’ van start in MFC het Vierkant.

Vanaf 13 september as. start het Gebiedsteam Harlingen weer met de workshopreeks ‘Grip op Geld’. Inwoners van de gemeente Harlingen kunnen kosteloos deelnemen aan deze sessies. Hierin wordt onder meer stilgestaan bij vragen zoals:

  • Hoe zorg ik dat ik rondkom van mijn geld?
  • Hoe breng ik mijn administratie op orde?
  • Welke ontheffingen kan ik aanvragen?
  • Hoe leer ik mijn kinderen met geld omgaan?

Daarnaast kunnen inwoners ook zelf gespreksonderwerpen aandragen en ontvangt iedere deelnemer een Nibud-kasboek en tabbladen set cadeau. De workshops vinden plaats op: 13 & 27 september, 11 oktober en 01, 15 & 29 november 2018 in MFC het Vierkant. De bijeenkomsten duren elk anderhalf uur, van 09.30 uur tot 11.00 uur.

Aanmelden voor de workshops is gewenst maar niet verplicht. Contact kan opgenomen via: 140517 (keuze 2) of via: gebiedsteam@harlingen.nl

Over het gebiedsteam

Het gebiedsteam Harlingen is er voor iedereen in Harlingen, Wijnaldum en Midlum. Inwoners, jong en oud kunnen hier terecht met vragen op het gebied van zorg, welzijn en inkomen. Naast advies biedt het gebiedsteam actief ondersteuning bij maatschappelijke vraagstukken. Daarbij wordt actief samengewerkt met diverse (vrijwilligers) instanties.