Gemeenteraad ontvangt Gasten van de Raad

Gemeenteraad ontvangt Gasten van de Raad

Op woensdag 12 december 2018 heeft de gemeenteraad van Harlingen een groep enthousiaste gasten ontvangen in het kader van het project ‘Gast van de Raad’. Gast van de Raad is een project van de gemeenteraad.

Foto: Joachim de RuijterGast van de Raad

Raadsleden ontvangen, voorafgaand aan een raadsvergadering, inwoners (speciale gasten) uit de gemeente. Jappie Saakstra en Ron Leen (raadsleden) hebben samen met Margje Pars (griffiemedewerker gemeente Harlingen) de gasten ontvangen. Als Gast van de Raad krijg je uitleg over de lokale politiek, zaken waarover de raad besluiten neemt en hoe je als inwoner van de gemeente Harlingen invloed kunt uitoefenen. Daarna volgt een rondleiding door het stadhuis onder leiding van de bode en ben je als gast uitgenodigd bij de raadsvergadering om deze, tot aan de pauze, bij te wonen. 

Aanmelden

Wilt u meer weten? Of wilt u op 21 maart 2019 ook als speciale gast worden ontvangen? Meldt u aan via griffie@harlingen.nl iedereen kan zich aanmelden. U bent van harte welkom! Ook buiten het project ‘Gast van de Raad’ om bent u altijd welkom om een vergadering van de gemeenteraad bij te wonen.