Genomineerden Hotze Schuil trofee 2018 bekend!

Genomineerden Hotze Schuil trofee 2018 bekend!

De drie genomineerden voor hun sportprestatie van 2018 zijn bekend. Genomineerd zijn de Danser van sloeproeivereniging Okke Hel, Joёl de Jong Atletiek en Tennis en Senna Reina de With Turnen. 

De genomineerden;

Naast de Hotze Schuil Trofee is er dit jaar ook weer een Aanmoedigingsprijs, nu voor het lokale Walking Footballteam, Oldstars Ouwe Seunen.Uitreiking tijdens de Nieuwjaarsreceptie

Op maandag 7 januari 2019 houdt de gemeente Harlingen haar Nieuwjaarsreceptie in Stadsschouwburg Trebol. Vanaf 16.30 uur is iedereen welkom het gemeentebestuur en elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie maakt de voorzitter van de stichting Sportpromotie Harlingen, Gerben Boskma, de winnaar bekend. U bent van harte welkom.

Over de Hotze Schuil trofee

De gemeente Harlingen is een echte sportstad. Jarenlang verzorgde de stichting Sportpromotie Harlingen een jaarlijkse verkiezing van, onder meer, de sporters van het jaar. In het jaar 2000 resulteerde dit in de laatste verkiezing: de sportpersonen van de eeuw. In 2015, vonden gemeente en stichting sportpromotie Harlingen het tijd dat de verkiezing van de sporter van het jaar nieuw leven in te gaan blazen. Gekozen is de wisselprijs de Hotze Schuil trofee te noemen, naar één van de belangrijkste sporters die Harlingen heeft gekend. De wisseltrofee is een bronzen beeld van Hotze Schuil, beschikbaar gesteld door de stichting Ouwe Seunen.