Getuigenoproep bedreiging bij de afslag Marsum N31

Getuigenoproep bedreiging bij de afslag Marsum N31

MARSUM – Op woensdag 24 mei 2017 reed een bestuurster op de N31 ter hoogte van Leeuwarden. Op de N31 haalde zij een voertuig in. Voordat ze het wist reed er een zwart Mercedes Vito bestelauto achter haar.

Nadat de bestuurster het andere voertuig had ingehaald kwam de bestuurder van de Mercedes naast haar rijden. In de Mercedes zaten 2 mannen die verschillende gebaren maakten in de richting van de bestuurster. De Mercedes is vervolgens weer doorgereden.

Vervolgens nam de bestuurster de afrit Marsum. Zij zag vervolgens dat de Mercedes deze afrit al had genomen en voor haar reed. Op de afrit voor de rotonde blokkeerde de Mercedes de weg voor de bestuurster waardoor zij niet meer verder kon rijden.

De bestuurder en de passagier van de Mercedes stapten uit en liepen naar de auto van de bestuurster toe. De bestuurster werd door de man uitgescholden. Er werd door de mannen op haar voertuig geslagen en zij werd bedreigd met de dood.

Omdat het spits was ten tijde van het incident was het druk op de weg, zo ook op de afrit. Er ontstond een file en de bestuurders van de voertuigen achter haar begonnen te claxonneren. Daardoor stapten beiden mannen weer in de Mercedes en zijn weggereden

Van dit incident moeten verschillende bestuurders getuigen zijn geweest. De politie is daarom op zoek naar getuigen. Indien u meer informatie heeft verzoeken wij u contact opnemen met de politie op het telefoonnummer 0900-8844.