Groter versaanbod en zelfscan bij Albert Heijn Harlingen

Groter versaanbod en zelfscan bij Albert Heijn Harlingen

Vandaag openden supermarktmanager Mark Drijfhout en zijn team de deuren van hun vernieuwde Albert Heijn. De supermarkt aan de Zuiderhaven 8 in Harlingen heeft het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met Scan&Go-kassa’s. Ook is er een extra grote Bonusstraat en biedt de winkel een stomerijservice.

“Onze supermarkt heeft een complete metamorfose ondergaan”, vertelt Mark Drijfhout. “Alles ziet er nu eigentijds en lekker fris uit. De winkel oogt veel ruimer dan voorbeen. De eerste reacties van onze klanten zijn positief en daar zijn we erg blij mee.”


Dry misting

Bij binnenkomst van de Albert Heijn word je verrast met een wereld van verse groenten en fruit, van (lokale) telers in Nederland en daarbuiten. Opvallend is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Klanten kunnen gemakkelijker dan ooit kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. “Ook kun je nu snoepgroente zoals tomaatjes en mini-komkommers in elke gewenste hoeveelheid zelf scheppen”, zegt Mark Drijfhout.”En, we hebben een sinaasappelpers waar je zelf verse jus d’orange kan tappen.”

Borrelplanken

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en taarten, gebak, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Medewerkers van de Albert Heijn staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

Gemak

De Albert Heijn in Harlingen wil het klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om boodschappen te doen. Mark Drijfhout: “Daarom kun je nu snel afrekenen bij een van de vijf Scan&Go-kassa’s. Natuurlijk blijft het mogelijk om bij de caissière af te rekenen. Ook valt voordeel bij ons niet meer te missen. We hebben een extra grote Bonusstraat waar aanbiedingen handig bijeen staan. Bovendien vind je in de winkel meer dan 1.000 Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje.”

Albert Heijn aan de Zuiderhaven 8 in Harlingen is maandag tot en met zaterdag open van 8:00 tot 21:00 uurzondag van 11:00 tot 18:00 uur.