Hallo Jumbo! Hallo boodschappend Harlingen!

Hallo Jumbo! Hallo boodschappend Harlingen!

Vanaf maandag 5 februari a.s. is het dan zover… het winkelend publiek van Jumbo Olaf Hermus mag gaan sparen voor hun favoriete sportvereniging. Wat weer een geweldige actie van de Jumbo! Als zeer fanatieke sportvereniging mag Roeivereniging De Vlammetjes, met roeisloep De Vuurzee, natuurlijk niet ontbreken. Ook wij willen uiteraard een graantje mee pikken van het geldbedrag wat door de Jumbo beschikbaar wordt gesteld.

Er is alleen één maar…. wij hebben niet zoveel leden als bijvoorbeeld de lokale voetbal- of hockey vereniging. En om onze fans nou te verplichten de komende weken voor een weeshuis boodschappen te gaan doen bij de Jumbo, gaat ons net ietsje te ver. Aangezien in maart het roeiseizoen weer begint, is het ook niet de  bedoeling dat we zelf voor extra ballast gaan zorgen in de vorm van aangegroeide extra kilo’s om maar zoveel mogelijk spaarpunten binnen te halen.

Daarom willen we hierbij heel graag een beroep doen op uw solidariteit en ons als roeivereniging een warm hart toe te dragen door zoveel mogelijk punten voor ons te sparen. De gespaarde punten kunt u heel gemakkelijk door middel van een voucher scannen bij de actiekast in de Jumbo. Maar uiteraard zijn wij de beroerdste niet, en willen de gespaarde voucher natuurlijk ook met alle liefde voor u scannen. In dat geval mogen de vouchers gerust opgestuurd worden naar onze vereniging p/a Nieuwstraat 36, 8861 TH Harlingen. Wij zorgen er dan voor dat uw vouchers een mooie bestemming krijgen.

Dus hop, hop, hop… gaat allen naar de Jumbo, koop en doneer! Met hartelijke dank van Roeivereniging De Vlammetjes