Harlinger winkeliers en horeca met Zeerobben in actie!

Harlinger winkeliers en horeca met Zeerobben in actie!

In samenwerking met lokale winkeliers en horeca komt Zeerobben met een bijzondere waardebonnen-actie. De club vraagt niet om hulp, maar komt in actie voor en met de lokale winkeliers en horeca. Zeerobben doet het weer eens anders dus!

Decemberaankopen

Sinterklaas is bijna weer in het land, dus dat betekent dat de feestdagen nu snel dichterbij komen. December is een dure maand voor consumenten en tegelijkertijd een belangrijke maand voor de middenstand in Harlingen. Zij hebben ook veel concurrentie van webshops en van andere steden. Mede daarom komt Zeerobben samen met de Harlinger middenstand in actie. Net als de winkeliers en horeca vindt de club het namelijk erg belangrijk dat de eigen achterban hun decemberaankopen zoveel mogelijk in ons eigen Harlingen doet. Daar maakt de club zich sterk voor.

Iedereen wint

Met de Sponsoractie van Zeerobben wint iedereen! De club helpt namelijk niet alleen de lokale middenstand, maar ook de eigen leden, vrijwilligers en supporters. Samen met de winkeliers en horeca is er een waardebonnenboekje samengesteld vol met aantrekkelijke lokale aanbiedingen. Er staat van alles in, voor ieder wat wils. Hierdoor wordt het nóg leuker om je decemberaankopen in Harlingen te doen!

Daarnaast helpt de Sponsoractie ook de vereniging. De club gaat de Waardebonnenboekjes namelijk verkopen. De opbrengst hiervan gaat naar het goede doel: ballen, spel- en trainingsmaterialen voor de jeugd van Zeerobben. Zo kan de club ervoor zorgen dat de voetbaltalenten uit de stad ook in 2018 weer goed kunnen trainen en lekker kunnen genieten van hun hobby. Een echte win-win actie dus, want samen scoren we meer!

Praktisch
Het werkt heel simpel: in de komende weken (week 47 en week 48) gaan de leden van Zeerobben de waardebonnen-boekjes verkopen. De boekjes kosten €5,00 en vertegenwoordigen in de vorm van kortingen bij de lokale winkeliers en horeca een totale waarde van enkele honderden euro’s. Een win-win actie? Nou, eigenlijk dus een win-win-win actie waarbij zowel Zeerobben, de lokale middenstand en niet in het minst u, de consument profiteren!
Gaat binnenkort aan het begin van de avond de deurbel? Grote kans dat het een lid van Zeerobben is dat u deze bijzondere actie komt aanbieden. Stel hen, maar vooral uzelf niet teleur en doe mee! Harlingers in actie voor en door Harlingers.

Deelnemende winkeliers: