HT avond markt

HT avond markt

Op de vooravond van de jaarlijkse HT zeilrace is de Noorderhaven goed gevuld met deelnemende zeiljachten. Flaneer langs vrolijke stands en proeverijen van wadden- en streekproducten.

Voor ieder wat wils

Op de kade van de Noorderhaven (stadzijde) wordt op 15 mei 2019 van 16.00 -22.00 uur de HT Avondmarkt gehouden. Een knusse markt met een divers aanbod van ondernemers uit het winkelcentrum, maar ook van mensen daarbuiten. Het aanbod is uiteenlopend van kleding, woonaccessoires, ambachtelijke lekker-nijen, sieraden, lifestyle en beautyproducten tot aan 2e hands fashion en boeken. Tussen het shop-plezier door kun je rondom het pleintje voor het stadhuis terecht voor heerlijk eten, wat drinken en genieten van optredens van Nanne & Ankie, het smartlappenkoor Leed-Vermaak en de Funk Soul Brothers! Kortom: Een gezellig moment om langs de Noorderhaven met vrolijke stands en deelnemende schepen te flaneren!Start en finish HT Race

Donderdag 16 mei 2019 tussen 10.00 en 11.30 uur starten de 140 deelnemers aan de HT Race in acht verschillende klassen. Om de tien minuten vertrekt er een klasse vanuit het Kimstergat. De verwachting is dat de meeste schepen finishen op vrijdag 17 mei 2019 tussen 13.30 uur en 16.00 uur. Voor het publiek is het goed te volgen vanaf de Zuiderpier.