Ik roei dus ik groei

Ik roei dus ik groei

Okke Hel is door Jumbo Olaf Hermus uitgenodigd om deel te nemen aan de spaaractie van de Jumbo. Vanaf maandag 5 februari krijgen alle klanten bij elke besteding van 10 euro een voucher met daarop een unieke streepjescode. Deze voucher, ter waarde van 1 punt, is eenmalig te doneren aan Okke Hel. Deze actie loopt tot en met zondag 1 april 2018.

Okke Hel, opgericht in 1990, is een sloeproeivereniging met zeven sloepen. In Harlingen is bij de meeste inwoners wel de Harlingen-Terschelling race bekend, waar wij ook ieder jaar aan deelnemen. Maar dat is maar één wedstrijd, wij roeien wedstrijden door heel Nederland. Van Friesland tot aan Zeeland zijn onze sloepen en roeiers te vinden gedurende het seizoen. In 2015 zijn wij als eerste vereniging in Nederland begonnen met jeugdroeien.

Okke Hel gaat het bij elkaar gespaarde geld gebruiken om de jeugd nog betere faciliteiten te bieden. Denk hierbij vooral aan materiaal maar ook aan begeleiding op het gebied van voeding. Dit jaar komt er een speciale competitie in Nederland waar wij met onze jeugd aan gaan deelnemen. De opzet zal zijn dat er drie wedstrijden gaan komen waaraan wij gaan deelnemen. Deze wedstrijden zullen plaats gaan vinden verspreid door Nederland. Wij hopen dat we aan het eind van het seizoen kunnen melden dat onze jeugd de eerste Nederlandse kampioen is geworden. Om te zorgen dat onze jeugdleden optimaal aan de start verschijnen hebben wij uw steun nodig.

Aanstaande zaterdag is het dan zover. Als eerste vereniging krijgt Okke Hel de mogelijkheid van Jumbo Olaf Hermus om te laten zien wie en wat wij zijn. Wij zullen zaterdag vanaf 0830hr op de parkeerplaats staan om u alles over onze mooie sport uit te leggen. Iedereen is welkom, jong en oud, om deze dag een tweetal sloepen te bezichtigen en als u het leuk vindt op de foto te gaan in een van onze sloepen. Alles is mogelijk en niks is te gek.