Informatieavonden doTERRA essentiële oliën

Informatieavonden doTERRA essentiële oliën

doTERRA is Latijns voor ‘Gift van de aarde’ en is wereldmarkt leider in essentiële oliën

In deze tijd, waar zeer veel mensen door vervuilde lucht met overgevoelige longen kampen, is essentiële olie een zuivere, kraakheldere vervanging voor wierook en chemische geurverspreiders. Intune is een samengestelde olie mix die bekend staat om de kalmerende werking. Ze geeft concentratievermogen en zorgt voor geestelijke harmonie. Intune kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij ADD/ADHD. Deet kan vervangen worden door doTERRA’s terrashield om insecten op afstand te houden.

Breath is een mix die is ontwikkeld om vrijer te kunnen ademhalen. Clary Sage is een samenstelling die alle vrouwen (jong en oud) kan helpen om het hormonale systeem in balans te brengen. Ook voor jeugdpuistjes, PMS en menopauze. Cyprus ondersteund bij emotie en grote veranderingen. In een zwangerschap kan lavendel helpen om harde buiken, koorts of hoofdpijn te verzachten.

Wil je meer weten over de oliën en onderzoeken of ze iets voor jou kunnen betekenen? Geef je dan op voor een informatiebijeenkomst:

  • Dinsdag 17 Januari 2017 19:30 uur
  • Donderdag 19 Januari 2017 19:30 uur
  • Woensdag 25 Januari 2017 19:30 uur
  • Donderdag 2 Februari 2017 19:30 uur
  • Woensdag 8 Februari 2017 19:30 uur

Aanmelden kan per mail: Shirleyvanderstap@msn.com of telefonisch Tel: 0637445014

Interesse maar kun je niet komen naar bovenstaande bijeenkomsten geef dan je mail adres aan ons door, we houden je op de hoogte van komende bijeenkomsten.

Geef een reactie