Jeugdjournaal Zeerobben

Jeugdjournaal Zeerobben

Zeerobben JO17-1 pakte de draad weer op met een klinkende 6-1 overwinning op FVC JO17-1.  Een goede voorbereiding op de competitie die op 4 februari weer van start gaat met een uitwedstrijd tegen GAVC. (Foto: Frans Bode)

HARLINGEN – De competitie is voor de jeugd van Zeerobben nog steeds niet van start gegaan. Wel wordt er alweer volop geoefend op het Oostersportpark.

Afgelopen zaterdag speelde JO11-3 al vroeg in de ochtend een oefenwedstrijd tegen Bolsward JO11-2. De wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel. Maar ook JO15-1 en JO17-1 kwamen in actie. Beiden speelden tegen FVC uit Leeuwarden. JO17-1 lijkt op tijd klaar te zijn voor de eerstvolgende competitiewedstrijd van volgende week tegen GAVC. Ze wonnen namelijk met 6-1. Maar ook JO15-1 herstelde zich knap van de nederlaag van vorige week tegen Flevo Boys. Nu werd er met 3-0 gewonnen. Even later was het de beurt aan JO19-1 voor een oefenwedstrijd tegen Hardegarijp. Die wedstrijd leverde een 4-0 overwinning op. Zaterdag speelt JO19-1 weer een oefenwedstrijd maar dan uit tegen Bolsward. JO13-1 kwam deze week ook nog in actie. Op dinsdagavond werd er ondanks de kou en de mist met 4-2 gewonnen van AVC.

Zaterdag ook weer volop jeugdvoetbal op het Oostersportpark. Vanaf 09.00 zullen er weer oefenwedstrijden gespeeld worden.

Geef een reactie