Jeugdjournaal Zeerobben

Jeugdjournaal Zeerobben

In verband met Koningsdag werd er afgelopen zaterdag niet gevoetbald en ook doordeweeks waren er geen wedstrijden. En dus konden alle teams zich voorbereiden op de laatste fase van de competitie die aanbreekt. Voor veel teams zal er niks meer op het spel staan maar sommige teams strijden nog voor het kampioenschap of tegen degradatie.

Zaterdag zijn er op het Oostersportpark 9 thuiswedstrijden. Dertien teams trekken de provincie in voor hun uitwedstrijd. De eerste wedstrijden op het Oostersportpark beginnen om 09.00 uur.Waddenrobkes Zeerobben

Foto: Frans Bode

Nadat veel Waddenrobkes afgelopen dinsdag de halve finale van Ajax tegen Tottenham Hotspurs hadden gekeken trokken velen woensdag het Ajax-shirtje aan om zelf weer te gaan trainen om te proberen net zo goed te worden als de “grote jongens”. Op het hoofdveld waren weer veel talentjes aanwezig. Zij trainden ter voorbereiding op de landencompetitie die zaterdag weer verder gaat. Vanaf 09.00 uur beginnen de wedstrijden in de Froonacker Arena.

Voetbalkamp Zeerobben

Deze week organiseerde de jeugdafdeling weer het jaarlijks voetbalkamp. Drie dagen in het teken voetbal en vriendschap. Drie dagen samen trainen, spelletjes doen, eten en slapen. En dat leverde weer prachtige verhalen en herinneringen op. Volgende week meer over dit voetbalkamp dat al ruim 30 jaar door Zeerobben wordt georganiseerd.