Jeugdjournaal Zeerobben

Jeugdjournaal Zeerobben

Nog een paar wedstrijden en dan zit de competitie er voor de jeugdafdeling alweer op. Het seizoen is weer voorbij gevlogen. Voor sommigen succesvol, voor anderen weer niet. Zo zit de voetballerij in elkaar. Maar elke wedstrijd begint, ook zaterdag,  gewoon weer op 0-0.

Zaterdag om 9 uur weer voetbal van de Waddenrobkes bij Zeerobben. (Foto: Frans Bode)JO19

JO19-1 maakte er in de thuiswedstrijd tegen Heerenveense Boys een voetbalshow van. De nummer 6 van de ranglijst werd met een 8-1 nederlaag naar huis gestuurd. Het was genieten voor het publiek langs de lijn. Met nog 3 wedstrijden is de 2e plaats op de ranglijst in theorie nog haalbaar.  Voor JO19-2 stond de zware uitwedstrijd tegen koploper Wykels Hallum op het programma. Het werd een bloedstollende partij waarbij Zeerobben uiteindelijk met 3-5 aan het langste eind trok. Daarmee is de achterstand op de koploper nog 3 punten en wordt de druk dus opgevoerd.

JO17

JO17-1 wist de wedstrijd tegen de nummer laatst GAVC niet te winnen. Het werd uiteindelijk 1-1 op het Oostersportpark waardoor men nog niet uit de gevarenzone is.

JO15

JO15-1 had geen kind aan Leovardia en won met 5-1. Zeerobben gaat proberen om de competitie met een 2e plaats in de hoofdklasse af te sluiten. JO15-4 speelde een doelpuntrijke wedstrijd tegen Scharnegoutum maar moest met 3-4 de overwinning aan Scharnegoutum laten.

JO13

JO13-1 moest in Joure haar meerdere erkennen in Joure. Joure won met 5-1.

JO12

JO12-1 had een dubbel programma afgelopen week maar dat leverde geen punten op helaas. In Emmen was v.v. Emmen met 9-0 te sterk en de Blesse wist met 6-1 te winnen. JO12-3 wist wel te winnen en hoe. In Leeuwarden werd Frisia met 1-11 verslagen. Winst was er ook voor JO12-4. Zij wonnen thuis met 5-3 van TOP ’63.

JO11

JO11-2 leed een nipte nederlaag in en tegen Makkum. Het werd 2-1. En bij JO11-3 is het lek nog steeds niet boven. In Balk leed de ploeg een 12-0 nederlaag.

Waddenrobkes

En uiteraard kwamen ook de Waddenrobkes weer in actie. Elke woensdagmiddag wordt er hard getraind op het hoofdveld aan de Achlumerdijk en op zaterdagochtend worden in de Froonacker Arena dan de landencompetitie gespeeld.

Zaterdag

Het is zaterdag weer “de mooiste dag van de week” . Dat kan ook niet anders met 18 thuiswedstrijden voor de jeugd. Het genieten van vroeg in de ochtend tot laat in de middag. Kom op tijd en geniet van alles wat jeugdvoetbal zo leuk maakt.