Jeugdjournaal Zeerobben

Jeugdjournaal Zeerobben

HARLINGEN – Met zaterdag nog maar 3 competitiewedstrijden kan je vaststellen dat de winterstop nu echt begonnen is. Even tijd voor andere zaken dus. Alhoewel de eerste zaalvoetbaltoernooien binnenkort alweer van start zullen gaan. De standaardteams beginnen nagenoeg allemaal weer op 11 februari 2017. JO17-1 begint een week eerder al en de voorjaarscompetitie voor de overige teams zal begin maart weer van start gaan.

JO19

JO19-1 heeft het de laatste 2 wedstrijden een beetje laten liggen. Thuis tegen Broekster Walden en uit tegen LSC kwam de ploeg niet verder dan een gelijkspel. Dure punten in de strijd om de bovenste plaatsen. Met 23 punten uit 13 wedstrijden moet JO19-1 voorlopig genoegen nemen met een 5e plaats in de hoofdklasse O. Door in de laatste wedstrijd voor de winterstop nog met 1-6 te winnen van LSC staat JO19-2 op een mooie 6e plaats. Kampioen zal de ploeg niet worden maar het plezier en de vriendschap in JO19-teams is minstens net zo belangrijk als de resultaten. Wie weet waar dit team nog kan eindigen.

JO17

Bij JO17 kwam afgelopen weekend alleen JO17-2 in actie. Thuis op het Oostersportpark werd er met 3-1 gewonnen van Oeverzwaluwen.

JO15

Zeerobben JO15-1 was niet af te stoppen door de verdediging van TLC. Zeerobben won de laatste wedstrijd voor de winterstop met 5-0 en staat nu op een keurige 6e plaats in de hoofdklasse. (Foto: Frans Bode)

Jo15-1 wist zich nog 1 keer op te laden voor de wedstrijd tegen TLC. Zeerobben won afgetekend met 5-0 en gaat met een mooie 6e plaats de winterstop in. JO15-2 deed goede zaken door Franeker onder zich te houden op de ranglijst. Er werd thuis met 2-1 gewonnen.

JO13

Het is JO13-1 niet gelukt om de laatste wedstrijd voor de winterstop te winnen. De ploeg was aan een goede reeks bezig maar moest in Stiens toezien hoe de thuisclub de punten in huis hield. JO13-1 gaat overigens met een keurige 3e plaats de winterstop in.

JO11

JO11-1 gaat goed de winterstop in. Het staat niet alleen bovenaan in de competitie maar doet ook nog eens mee in de beker. Zij zien het voorjaar met vertrouwen tegemoet.

JO11-4 verloor de laatste wedstrijd met dubbele cijfers van kampioen MKV. Toch een mooie 3e plaats op de ranglijst geëindigd.

JO9

JO9-5 moest afgelopen zaterdag nog aan de bak tegen Bolsward. Zij verloren in Bolsward met 1-0.

Zaterdag nog 3 uitwedstrijden voor de jeugdafdeling. MO17-1, JO17-3 en JO17-2 komen nog 1 keer in actie en dan is het voor hun ook winterstop. Is er dan helemaal niets te doen op het Oostersportpark zaterdag? Genoeg! Zaterdag is er een kersttoernooi voor de MO13 meisjes. Het Kersttoernooi zal een uitstraling hebben van gezelligheid met elkaar. Zo zullen de kleedboxen worden versierd met kerstspullen, is er een echte Kerstman op de velden, dragen de vrijwilligers een rode kerstmuts, zijn er kerstkransen voor alle leiders en trainers en wordt er warme chocolademelk uitgedeeld op de velden. Ook zal er kerstmuziek klinken uit de speakers en is er kerstfruit van Smeding Groente en Fruit. Wat daarna nog rest is het overzicht van de 1e seizoenshelft maar daarover later meer.

Geef een reactie