Jeugdoverzicht fc Harlingen

Jeugdoverzicht fc Harlingen

Het voetbalseizoen is gespeeld en fc Harlingen gaat zich opmaken voor het traditionele familieweekend welke op 14, 15 en 16 juni gehouden wordt. Daarna is het toch echt zomerstop. En daarmee komt er voorlopig ook een eind aan de wekelijkse jeugdoverzichten van fc Harlingen. Maar wil je niks missen omtrent het nieuws bij fc Harlingen, kijk dan regelmatig op de website van fc Harlingen (www.fc-harlingen.nl ) óf volg fc Harlingen via diverse social media. Want fc Harlingen bouwt aan de toekomst, voor jong én oud!

Foto: De spanning van de bekerfinale was goed te merken bij fc Harlingen MO13-1. Desondanks kregen de meiden wel kansen tegen het sterke Meppel. Maar het bleef bij schoten op de paal, nét naast en op de lat. Deze dag was het geluk niet aan de zijde van fc Harlingen… Foto: Peter IJdema.


Fc Harlingen JO13

JO13-2 kwam maandag voor de allerlaatste keer in actie in en tegen Bolsward JO13-4 en een mooiere laatste wedstrijd kon dit team zich niet wensen. Fc Harlingen wist met maar liefst 0-12 te winnen en sluiten hiermee het seizoen definitief af. De meiden van MO13-1 hebben alles gegeven in de bekerfinale tegen St. FC Meppel/Alcides MO13-1 welke in Zuidwolde werd gespeeld afgelopen zaterdag.  De teleurstelling moest even verwerkt worden nadat ze met 4-0 verloren, maar toen  voorzitter Nico Beuker met woorden van trots en een prachtig aandenken kwam voor iedereen zagen de meiden ook wel in dat het een enorme prestatie op zich was. Op de terugweg in de partybus werd er onderweg toch nog een klein feestje gevierd want een 2e plaats in een bekertoernooi is een grote overwinning! De meiden én begeleiding kunnen op een prachtig seizoen terugkijken. Foto’s van Peter IJdema zie je hier: https://flic.kr/s/aHsmDWh88P

Fc Harlingen JO15

JO15-3 verloor jammer genoeg met 6-0 van LSC 1890 JO15-4.

Fc Harlingen JO17-1

Dit team was al kampioen maar ging in de allerlaatste wedstrijd voor de ongeslagen status. Met een 2-3 overwinning op sc Bolsward JO17-2 is het de mannen gelukt!