Jeugdoverzicht fc Harlingen

Jeugdoverzicht fc Harlingen

Fc Harlingen JO8/JO10:

Officieel worden de uitslagen en standen niet weergegeven omdat de spelertjes in deze leeftijdscategorie zich in een ontwikkelingsfase bevinden. De competitie wordt gezien als een middel welke bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling van de voetballer. Maar dan zie je de jonge talentjes zo hun best doen dat er toch een kort verslagje te lezen is. De jonge spelertjes van fc Harlingen JO8-1 waren een speelronde vrij doordat de tegenstander uit hun competitie is gehaald. Fc Harlingen JO10-1 maakte de oversteek naar Vlieland. En wat was dat spannend! Ze werden warm onthaald door de Vlielanders en waren dan ook snel op hun gemak. Als je ziet wat een plezier ze met z’n allen hebben dan doet de uitslag er natuurlijk niet toe. Het gaat om het spelplezier en de leermomenten tijdens de wedstrijdjes. Maar wat een blijheid in dit team!Foto: fc Harlingen JO15-1 nam het op tegen het sterke Zwaagwesteinde

Fc Harlingen JO11:

De jongens van JO11-1 vergaten de overwinning vanuit Workum mee naar huis te nemen. De Harlingers komen voor met 2-4 maar laten Workum gemakkelijk terugkomen. Hierdoor werd de einduitslag 4-4 en heeft fc Harlingen eigenlijk 2 punten laten liggen. Het goede spel van fc Harlingen JO11-2 werd thuis beloond. Tegen St.Annaparochie JO11-2 werd gewonnen met 6-0.

Fc Harlingen JO13:

De jongens van  JO13-1 winnen dik verdiend hun wedstrijd in Leeuwarden tegen LAC Frisia 1883 JO13-2 met. De Harlingers komen voor te staan en gaven de overwinning niet meer uit handen. Eindstand 1-4. Fc Harlingen JO13-2 was een speelronde vrij. Zaterdag reist de ploeg af naar Sportpark Renado om het op te gaan nemen tegen St. SJO RVC/Langweer JO13-2.

Fc Harlingen MO13:

De meiden van MO13 namen het in Leeuwarden op tegen het sterke MKV. Hoewel de meiden vochten voor wat ze waard waren en er goed werd gespeeld lukt het na de 1-1 niet meer om te scoren. Dit doet MKV nog wel en zo eindigen ze met een 3-1 nederlaag. Ondanks de nederlaag zette de meiden van fc Harlingen de scheidsrechter nog wel even in het zonnetje en overhandigde hem een prachtig bos bloemen. Vrijdag avond spelen de meisjes in Sexbierum. Om 19.00 uur wordt er afgetrapt tegen AVC MO13-1.

Fc Harlingen JO15:

Van de 3 teams in deze leeftijdscategorie wist alleen JO15-2 de 3 punten binnen te halen. Zij speelden in Franeker tegen SC Franeker JO15-3 en wonnen met 2-7. De JO15-1 verloor in Leeuwarden Blauw Wit ’34 JO15-2 met 5-2. Ook fc Harlingen JO15-3 konden geen punten pakken tegen St. Jacob JO15-1. Het werd 1-8.

Fc Harlingen JO17:

De mannen van JO17-1 kwamen met 0-2 achter in de thuiswedstrijd tegen Zwaagwesteinde JO17-1. Wanneer het in de 2e helft door 2 doelpunten aan Harlinger kant 2-2 komt te staan gaan ze op zoek naar de 3-2. Het is vlak voor het eindsignaal wanneer 2-3 valt. Niet voor de Harlingers maar voor het sterke Zwaagwesteinde.

Fc Harlingen MO17:

De meiden van MO17-1 doen het ontzettend knap in hun competitie. Het is best pittig maar de meiden houden zich goed staande. Tegen SC Bolsward MO17-1 verloren ze nipt met 1-2 maar zaterdag zullen ze ongetwijfeld alles weer gaan geven in Workum.

Zaterdag gaan de teams van fc Harlingen weer verder met de competitie. De dag begint om 9 uur bij fc Harlingen. Dan zijn de spelertjes van JO8 weer te bewonderen. Daarna is het de beurt aan JO10-1, JO13-1, JO11-1, JO15-1 en JO15-2. De overige teams zullen verspreid in Friesland te vinden zijn. Uiteraard is een ieder weer van harte welkom!