Jolt Vollema wint One Wall Kimswerd

Jolt Vollema wint One Wall Kimswerd

Het eerste Kimswerd Open van het nieuwe winterseizoen was zondag 8 oktober. Met twintig deelnemers konden er vijf wedstrijdjes met verschillende partners worden gespeeld. Heren, dames en jeugd vanaf 14 jaar deed mee. In Kimswerd staat spelplezier altijd voorop en alle niveaus zijn welkom.

Het werd een middag met prachtig spel en spetterende rally’s en de uitslag is als volgt:

  1. Jolt Vollema, Peins
  2. Boudie Bierma, Kimswerd
  3. Tineke van der Veen, Kimswerd
  4. Chris Monfils, Kimswerd

Jolt Vollema wist vier partijen te winnen en speelde één gelijk. Boudie won er vier en verloor de laatste met 13-12, dus het was een nek-aan-nek-race. Ook Tineke en Chris wisten vier keer te winnen. Er wordt ook altijd een poedelprijs gegeven en die was deze keer voor Martijn Wiersma. Hij heeft een bal gewonnen om te oefenen en de volgende keer op de ranglijst te kunnen klimmen. Nummer tien op de ranking kreeg een doos chocola en dat was Klaas Westra.

Dank aan Feikje van der Duim voor de prachtige krans en aan iedereen die geholpen heeft om het ternooi weer tot een succes te maken.

 

Het volgende toernooi is een jeugdtoernooi op 15 oktober (er is nog plek) en een dames 35+-toernooi op 26 november. Kijk op www.kvdehelfrichs.nl en op facebook/twitter voor meer informatie.