Jubileumuitvoering Toneelgroep Contact belooft een spektakel te worden!

Jubileumuitvoering Toneelgroep Contact belooft een spektakel te worden!

Toneelgroep Contact Harlingen bestaat dit jaar 60 jaar. We gaan hier niet zo maar aan voorbij.

Foto: Joachim de Ruijter


We hebben maar liefst 3 uitvoeringen in Stadsschouwburg Trebol. Op vrijdagavond 1 maart a.s.  aanvang 20.00 uur zijn, naast ons normale publiek, veel oud-leden en ereleden uitgenodigd. Op zaterdag 2 maart is er ’s middags 14.00 uur een matinee-voorstelling  voor ouderen uit verzorgingstehuizen, wooncentra, De Zonnebloem en nog andere ouderenorganisaties uit Harlingen. Een mooie kans voor veel ouderen om voor een laatste keer in Trebol een voorstelling bij te wonen. Zaterdagavond 2 maart is om 20.00 uur de derde en afsluitende voorstelling. Het muzikale kwartet JUST4FUN zal rond deze voorstellingen zorgen voor een gezellig en goed stuk  muziek.

Met het opvoeren van “Het zit in de familie”, geschreven door Ray Cooney, haalt de toneelgroep alles uit de kast wat het in zich heeft. Het is een zeer humoristisch stuk dat veel vraagt van spelers en regie door de lengte van het stuk, de dynamiek (John Lanting-achtige taferelen), de humor en het aantal spelers. Het stuk, waaraan bijna alle leden van de toneelgroep meedoen, kenmerkt zich door de veelheid van verwikkelingen die in hoog tempo voorbijkomen. Het is daarom niet voor niets dat men al vroeg is begonnen met repeteren en dat er meer repetities nodig waren dan normaal om het stuk onder de knie te krijgen. Het plezier waarmee de groep heeft gerepeteerd hopen we in de uitvoering zichtbaar te maken voor het publiek.

Als u een avond echt wilt lachen dan is dit een unieke kans!

VRIJDAG EN ZATERDAG 1 EN 2  MAART A.S.  20.00 UUR STADSSCHOUWBURG TREBOL, TOEGANGSKAARTEN AAN DE KASSA EN IN DE VOORVERKOOP BIJ DE SMULPOT. U KOMT TOCH OOK?