“Kleintje BOLStjurrich” in Bolsward

“Kleintje BOLStjurrich” in Bolsward

Straatfestival BOLStjurrich organiseert een theatertour voor de bewoners van de verzorg- en verpleeghuizen in Bolsward. “Kleintje BOLStjurrich” zal op de ochtend van zaterdag 30 juni plaatsvinden op de drie locaties: Bloemkamp, Huylckenstein en It Menniste Skil. Er is een compleet programma geprogrammeerd voor de bewoners. BOLStjurrich hoopt op deze manier de bewoners van deze huizen, die zelf niet in de gelegenheid zijn om het straatfestival te bezoeken, toch te kunnen laten genieten van deze bijzondere gebeurtenis.

Kleintje BOLStjurrich wordt gerealiseerd dankzij ondersteuning van August Fentener van Vlissingenfonds, Bolsward Dronrijp, Stichting Siebolt Foundation, Stichting Emmaplein foundation, Rotary Bolsward, Lions, Pizzeria Ponte Vecchio

Stichting Straatfestival BOLStjurrich organiseert op zaterdag tijdens de Heamieldagen het Straatfestival BOLStjurrich. Het festival bestaat uit theater en muziek. In 2018 is dit de 24e editie van het BOLStjurrich straatfestival waar de grappige, kunstzinnige, muzikale, theatrale, acrobatische, sinistere en clowneske artiesten zullen verschijnen.