Koor Kimswerd Delight laat van zich horen

Koor Kimswerd Delight laat van zich horen

HARLINGEN – Het meerstemmig koor Kimswerd Delight treedt meestal op in besloten kring. Voor vrienden en bekenden, op een kerstdiner in Harlinga of op een gezellig avond in Almenum. Maar nu laat het koor eens in het openbaar van zich horen. Op zondag 22 januari kan iedere muziek- en zangliefhebber het koor beluisteren in de Doopsgezinde kerk aan de Zoutsloot Harlingen, aanvang 14.30 uur. Ringleiding aanwezig.

Aan de hand van een heel gevarieerd programma laat Kimswerd Delight zien en horen, waar het koor elke woensdagavond mee bezig is. De toegang is gratis, na afloop kan de bezoeker zijn of haar waardering tonen in de vorm van een vrijwillige bijdrage.

Kimswerd Delight bestaat al 25 jaar. Al die tijd is Anna Bonnema, in Harlinger muziekkringen geen onbekende, de bevlogen dirigente, programmeur, begeleidster en inspirator. Het koor telt momenteel 23 leden, van sopraan tot bas.

Het programma omvat onder andere een aantal singer-songwriter-nummers, een medley van musicalnummers, met dan opeens een verstild , dromerig Zweeds lied van Sibelius of een oud Russisch Orthodox gebed. Kortom, zeer zeker de moeite waard om te komen luisteren.

Het koor kan nog wel versterking gebruiken, dus als een luisteraar zich 22 januari aangesproken of beter aangezongen voelt, laat die zich melden.

Geef een reactie