Kusje erop!

Kusje erop!

Natuurlijke eerste hulp cursus voor in en om je eigen huis. Leer in drie bijeenkomsten van 2 uren acute klachten met prachtige natuurlijke middelen op te lossen!

Deze cursus is een uitkomst voor iedereen die alle acute huis-, tuin- en keukenongelukjes 100% natuurlijk op wil lossen. In ieder gezin komen wel valpartijen brandwonden, koorts, zere oortjes, doorkomende tanden, wespen- of muggensteken voor. Naast de meest voorkomende acute klachten gaan we ook in op de functie van koorts, waar je op moet letten bij ziekte, wanneer je de huisarts in moet schakelen, etc.Je leert heel veel acute klachten 100% natuurlijk op te lossen. De homeopatische middelen waar je mee leert werken zijn puur natuur! Ze werken mild en toch krachtig en hebben geen bijwerkingen. Prachtig voor iedereen die klachten echt op wil lossen in plaats van onderdrukken.

Een onmisbare natuurlijke EHBO cursus met een mooi en handig naslagwerk voor jezelf, je familie en elk gezin. De cursus wordt in kleine groepjes gegeven, de informatie wordt spelenderwijs gebracht, met veel praktijkvoorbeelden en praktische tips. Kennis en ervaring is niet nodig.

De twee eerstvolgende cursussen starten in Franeker op:

Vrijdag ochtend: van 9.00-11.00 uur (14, 21 september &, 5 oktober) OF Woensdag avond: van 19.30 – 201.30 uur (12, 19 & 26 september)

De cursus is inclusief:

– werkboek

– 6 uur les en oefenen

– een terug-kom-bijeenkomst om ervaringen uit te wisselen

– onbeperkt biologische thee & versnapering

Prijs: 95 euro

Voor opgave of meer informatie kan je contact met me opnemen via: 0517-850141 of helen@zinnergie.org