Literair hoorspel Leafdesbrieven in Bibliotheek Franeker

Literair hoorspel Leafdesbrieven in Bibliotheek Franeker

Op woensdag 17 april in Bibliotheek Franeker vertolken Inez Timmerman en Tseard Nauta de rollen van Andrew en Melissa in de Friese vertaling ‘Leafdesbrieven’van A.R. Gurney.        

De voorstelling

De voorstelling ‘Leafdesbrieven’ vertelt het verhaal van Andrew Makepeace Ladd III en Melissa Gardner. Ze zijn al sinds hun kinderjaren bevriend en hoewel ze gek zijn op elkaar loopt het leven zoals het loopt. Ze trouwen allebei met iemand anders, krijgen een eigen leven, een eigen wereld. Andrew boekt succes in de politiek en Melissa in de kunst, maar zij raakt verstrikt in ongelukkige liefdesaffaires en drankgebruik. Ze blijven verbonden door een briefwisseling die ze een leven lang volhouden. In die brieven schrijven ze elkaar wat ze in het echte leven niet tegen elkaar kunnen, willen of durven zeggen. 


De acteurs

Inez Timmer, internationaal musicalactrice, theatermens en zangeres richt zich sinds 2012 ook op het maken van intieme theatervoorstellingen in Nederland en Duitsland. Met producties als Madamoiselle Chanel, Op alle fronten en haar nieuwste productie Vijf minuten voor aanvang, is Timmersmans geen onbekende.

Tseard Nauta is multi-instrumentalist en medeoprichter van het fameuze Klezmerorkest ‘Di Gojim’. Muziektheater is zijn passie. Zijn kunnen als acteur bewees hij al eerder in o.a. ‘Op alle fronten’.

Meer informatie

Het literaire hoorspel is op woensdag 17 april om 20.00 uur in Bibliotheek Franeker. Kaarten kosten €12,50 voor leden van Bibliotheken Noord Fryslân en €15,- voor niet-leden. U kunt uw kaarten kopen via ontdekdebieb.nl of aan de balie in de bibliotheek.