Muziek in de Waddenhal

Muziek in de Waddenhal

Zaterdagavond 6 april komt cmv Hosanna in actie in de sporthal aan de Westerzeedijk. Om half zeven gaat de zaal open en kunt u tegen betaling van één euro een paar uur gaan genieten van muziek en dans.

Op deze gala-avond komen alle groepen van Hosanna in actie. Van de AMV jeugd, tot en met de A Band presenteren de muzikanten en Color Guard zich. Samen met uniformcommissie werd nieuwe kledij ontworpen en het lag in de bedoeling dat er nieuwe uniformen gepresenteerd werden, maar die liggen nog in Portugal waar ze zijn gemaakt. Dus het thema: Van Oud naar Nieuw klopt niet helemaal. Het programma start 19.00 uur precies.De muzikale prestaties van de AMV groep tot en met de ‘grote’ showgroep komen voor rekening van: Bram Jorissen, Stefanie Bes, Rene en Hans Attema, Karin Hoekstra. De choreografie van AMV tot en met de Colorguard groepen komt van: Manon Heida, Yvonne Hoekstra, Jamie Gongrijp, Aniek Buikhuizen. De shows worden ingestudeerd o.l.v. Bram Jorissen en Stefanie Bes in samenspraak met de andere instructie medewerkers. De organisatie van deze Gala avond is in handen van Manon Heida en Gesina en Albert Dotinga. Voor de verloting (in de pauze) tekenen Karin Hoekstra en Wouter Zijlstra. De Lady speaker is Marjolein Veenstra – Dotinga.

Prettig ook dat Hosanna altijd een beroep kan doen op ouders die voor de optreden begeleiding zorgen en het vervoer er naar toe. Ook het transport van instrumenten (Wijnholt Service Transport en Koeriersdienst en de Auto&Banden Centrum) wordt altijd perfect geregeld. Op zaterdag 27 april met koningsdag 2019 komt Hosanna in de nieuwe uniformen naar de Aubade op de Noorderhaven en daarna volgt een optreden in de Spiker. Volgende week zaterdag 13 april opent Hosanna de Vlootdag 2019 op de Zuiderhaven. Poster is ontworpen door Stefanie Bes.