Nieuw verplaatsbaar doel Zeerobben

Nieuw verplaatsbaar doel Zeerobben

Kort voor de eerste training van de A-selectie in nieuwe samenstelling kreeg de vereniging een nieuw verplaatsbaar doel aangeboden, mede mogelijk gemaakt door de spelersgroep van het eerste elftal en de Vriendenclub.

Het was een al lang gekoesterde wens van de club om een tweede verplaatsbaar groot doel te hebben. Zeker nadat het B-veld was omgeturnd tot kunstgras PLUS veld, bestond er bij diverse elftallen de wens om ook de beschikking te krijgen over een groot verplaatsbaar doel voor de trainingen. De spelers van de A-selectie hadden daar niet zoveel last van, voor hen stond er altijd al een doel klaar.
Hoe mooi was dan ook hun gebaar toen zij uit solidariteitsgedachten met de andere teams van de club besloten een bijdrage beschikbaar te stellen voor de aanschaf van een tweede doel. En toen vervolgens de Vriendenclub zich met een forse bijdrage aansloot bij dit initiatief, was de weg vrij voor de club om deze investering te doen.

Dinsdagavond werd het doel in gebruik genomen, nadat leider Wiebe Attema, aanvoerder Albert Beuker en de beide bestuursleden van de Vriendenclub Henk Zegel en Sierk Pasma het doel symbolisch overgedragen hadden aan de club. Hulde voor dit mooie initiatief!  (Foto: Bert Drent)