Nieuwe gym-trainer voor V&K-Stenen Man

Nieuwe gym-trainer voor V&K-Stenen Man

Elbrich de Haan is met ingang van deze week de nieuwe trainster voor alle gymgroepen. Zijn neemt de lessen over van Petra Borsch die na een lange tijd gaat werken voor een vereniging in Leeuwarden en daarmee afscheid neemt van V&K-Stenen Man.

Deze week starten voor Elbrich alle lessen op de tijden volgens het lesrooster op de website www.venk-stenenman.nlEven voorstellen:

Elbrich is 28 jaar en woonachtig in Leeuwarden Ze heeft haar hele leven al een passie voor sport, en in het bijzonder voor judo. In 2015 heeft ze het CIOS afgerond, en daarna is ze als zzp-er begonnen met verschillende groepslessen te geven op scholen/verenigingen. Naast dat ze gymnastiek gaat geven, geeft ze judoles, (kids)bootcamp, spinning, bodypump en personal training.

Ze ziet er naar uit om kennis te maken met iedereen. Graag ontmoet ze daarom alle sporters op de dinsdag in het Vierkant of op de woensdag in het Noorderlicht. 

Je aanmelden voor Gym (ook het Nijntje beweegdiploma voor peuters) kan altijd. Vraag om een proefles via info@venk-stenenman.nl of bezoek een van lessen en vraag de trainster om informatie.