Nieuwjaarsduik Harlingen

Nieuwjaarsduik Harlingen

Op 1 januari 2019 staat de gezellige Harlinger Nieuwjaarsduik op het programma. De enige Friese Nieuwjaarsduik in zee! De start zal verzorgd worden door de Harlinger weerman, de enige echte Piet Paulusma. 

Sinds 2018 is de organisatie van de duik in handen van Lionsclub Franeker-Harlingen. Wij nemen, samen met de KNRM en het Rode Kruis, de nodige voorzorgsmaatregelen om de duik zo veilig mogelijk te maken. Dankzij de medewerking en sponsoring van ’t Zilt, Jumbo Olaf Hermus Harlingen, Dio Jurien en Unox kunnen wij alle inschrijfgelden ten doel laten komen van het goede doel! Om niet te ver te hoeven rennen wordt de duik vlak voor hoogwater gehouden. 

Inschrijven:

vanaf 14.00 uur Start: 15.00 uur

Kosten: € 5,00 per persoon 

Inschrijven in de tent op het terras van ’t Zilt.

Omkleden op het strand of in de Jumbo vrachtwagen op de dijk. 

Bij inschrijving ontvangt u de UNOX muts en twee waardebonnen voor snert en chocomel.

Na afloop krijgt u ook een oorkonde als bewijs dat u heeft deelgenomen. 

De opbrengst van de nieuwjaarsduik zal volledig worden gebruikt om de Nationale Ziekendag van de Zonnebloem te ondersteunen. Voor alle mensen die een ernstige en/of chronische ziekte hebben, heeft de Zonnebloem de Nationale Ziekendag in het leven geroepen. De dag is bedoeld om deze mensen extra aandacht te geven door ze een cadeautje te brengen of even met ze te gaan praten. Dat is voor mensen die in zo’n situatie zitten bijzonder fijn. 

Voor meer informatie of vragen: https://www.harlingernieuwjaarsduik.nl/Sociale media: https://www.facebook.com/HarlingerNieuwjaarsduik/