Open Dag Jeugd Dans Opleiding Fryslân

Open Dag Jeugd Dans Opleiding Fryslân

De jaarlijkse Open Dag van de Jeugd Dans Opleiding Fryslân (JDOF) vindt op zaterdag 17 februari plaats in Neushoorn in Leeuwarden. De opleiding biedt Fries danstalent tussen de 12 en 16 jaar een 4-/5-jarige dansopleiding op het gebied van moderne dans, jazzdans, klassiek ballet en dansexpressie. Tijdens deze Open Dag kunnen potentiele leerlingen, ouders van huidige/potentiele leerlingen en andere belangstellenden komen kijken naar lessen en presentaties van de 5 groepen. 

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar deze dansopleiding en misschien wel auditie zou willen doen op zaterdag 7 april, is het een mooie kans om een kijkje achter de schermen te nemen. Het programma is verdeeld over de ochtend en de middag. In de ochtend kunnen bezoekers een kijkje achter de schermen krijgen bij de lessen van de 2e en 3e jaars leerlingen. Ook de 3+ groep van de JDOF doet hier een korte presentatie. In de middag zijn de leerlingen van het voorbereidend jaar en het 1e jaar aan de beurt. Op het programma staan bij alle groepen o.a. lessen modern, klassiek en jazz.

Aanmelden voor de Open Dag is verplicht ivm beperkte capaciteit en kan via www.jdof.nl  . De middag is reeds vol, aanmelden kan alleen nog voor de ochtend. Aanmelden kan tot en met woensdag 14 februari. Kosten om de Open Dag te bezoeken zijn 5 euro p.p. (incl koffie/thee).