Open dag Thialf

Open dag Thialf

Op zaterdag 20 oktober wordt de Open Dag van Thialf georganiseerd. Een unieke kans om mee te doen aan de verschillende ijs- en off ijsactiviteiten, vrij te schaatsen en een bijzonder kijkje achter de schermen in het schaatshart van de wereld. Op zaterdag 20 oktober ben je van harte welkom op de Pim Mulierlaan 1 in Heerenveen. De entree is gratis!

Tijdens de Thialf Open Dag kun je kennis maken met verschillende activiteiten. Er worden diverse demonstraties gegeven van o.a. shorttrack- en langebaanschaatsen, maar ook van kunstrijden, curling, schoonrijden en icebyk. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf rondjes te schaatsen op de 400m baan en een kijkje te nemen bij het ijshockey. Er staan professionele trainers klaar om clinics te verzorgen.Ook voor de jongere bezoekers is er genoeg te doen in de vorm van entertainment. Zo staat de Thialf Open Dag in het thema van ijshelden, waarbij de bezoekers kennis maken met onze nieuwe ijsheld Thialfi en door verschillende activiteiten het ijshelden diploma kunnen behalen.

De entree en deelname aan alle activiteiten is helemaal gratis! Kom jij ons bezoeken tijdens deze dag? Iedereen is welkom van 13.30 uur t/m 16.00 uur.