Pannenkoeken uit Syrië

Pannenkoeken uit Syrië

De voorstelling op zondag 24 maart is verplaatst naar het AZC in St.- Annaparochie om 14.00 uur

Op zondag 24 maart om 16.30 uur in Bibliotheek St.- Annaparochie is de grappige en vrolijke voorstelling Pannenkoeken uit Syrië!

Voorstelling

Nour is nieuw in Nederland en komt bij juffrouw Jansen voor Nederlandse les. Samen maken ze veel plezier en ondertussen leert Nour nieuwe dingen over het leven en werken in Nederland. Het is een voorstelling waarin kinderen de verschillen en overeenkomsten tussen mensen ontdekken. Na de voorstelling mag je nog even blijven, want we gaan pannenkoeken eten!


Nour Mardini

De voorstelling is geschreven door Nour Mardini. Sinds 2016 is hij statushouder geworden in Nederland. In Syrië werkte Nour als acteur, regisseur en muzikant. Met zijn bedrijf Mardinitheater wil hij nu een nieuwe start maken in Nederland en met zijn passie voor acteren, wil hij kinderen een fijne en leerzame middag bezorgen. Nour is bekend in St.- Annaparochie. Hij heeft meegewerkt aan het project Haring & Humus, de verbinding tussen AZC en dorp. Nour heeft in St.- Annaparochie gewoond en is bij velen nog bekend en geliefd.

Meer informatie

De gratis voorstelling is in Bibliotheek St.- Annaparochie. Het begint om 16.30 uur en duurt ongeveer 40 minuten. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 – 10 jaar. De toegang is gratis en na de voorstelling gaan we pannenkoeken eten! Wil je erbij zijn? Geef je dan op via de website ontdekdebieb.nl, bel 088 – 16 56 123 of bestel je kaartjes aan de balie in de Bibliotheek.