Pannenkoeken uit Syrië

Pannenkoeken uit Syrië

Op zondag 10 maart om 14.30 uur in Bibliotheek Harlingen is de grappige en vrolijke voorstelling Pannenkoeken uit Syrië!

Voorstelling

Nour is nieuw in Nederland en komt bij juffrouw Jansen voor Nederlandse les. Samen maken ze veel plezier en ondertussen leert Nour nieuwe dingen over het leven en werken in Nederland. Het is een voorstelling waarin kinderen de verschillen en overeenkomsten tussen mensen ontdekken. Na de voorstelling mag je nog even blijven, want we gaan pannenkoeken eten!Nour Mardini

De voorstelling is geschreven door Nour Mardini. Sinds 2016 is hij statushouder geworden in Nederland. In Syrië werkte Nour als acteur, regisseur en muzikant. Met zijn bedrijf Mardinitheater wil hij nu een nieuwe start maken in Nederland en met zijn passie voor acteren, wil hij kinderen een fijne en leerzame middag bezorgen.

Meer informatie

De gratis voorstelling is in Bibliotheek Harlingen. Het begint om 14.30 uur en duurt ongeveer 40 minuten. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 – 10 jaar. De toegang is gratis en na de voorstelling gaan we pannenkoeken eten! Wil je erbij zijn? Geef je dan op via de website www.ontdekdebieb.nl, bel 088 – 16 56 123 of bestel je kaartjes aan de balie in de Bibliotheek.