Plus-spaaractie groot succes

Plus-spaaractie groot succes

Afgelopen zaterdag was het zover. Leden van Zeerobben hadden meegedaan aan de spaaractie bij de Plus veel punten gespaard bij de supermarkt. Punten waarvoor fanartikelen besteld konden worden. De actie liep eind januari ten einde en afgelopen zaterdag konden de bestelde fanartikelen bij de supermarkt opgehaald worden. En dat hebben de medewerkers van de Plus geweten. Ze hadden het er maar druk mee om alles bij elkaar te zoeken en uit te reiken.

Foto: Frans Bode


De actie leverde ook voor de club heel wat op. Toen de businessclub van Zeerobben ook nog een duit in het zakje deed kwam de stand uiteindelijk op 1.500 euro uit. Maar het merendeel werd bij elkaar gespaard door de leden. Kinderen en ouders hebben enthousiast meegedaan hetgeen dus een fantastisch resultaat heeft opgeleverd.

Voor de kinderen die het meeste gespaard hadden werden er nog cadeaubonnen (100, 50 en 25 euro) voor de Mediamarkt beschikbaar gesteld. Die gingen naar Nichelle, Thomas en Jurre. Zeerobben is trots en blij met het resultaat van deze actie en gaat kijken wat ze met het geld kunnen gaan doen.