Praktijkvoorbeelden duurzaam wonen tijdens Open Dag van Mensonides Installatie

Praktijkvoorbeelden duurzaam wonen tijdens Open Dag van Mensonides Installatie

Op zaterdag 9 februari organiseert Mensonides een Open Dag Duurzaam en Gasloos wonen. Tijdens deze open dag bieden wij mensen de mogelijkheid om in de praktijk duurzame technische oplossingen te bekijken.

Locatie open dag: Molen de Korenaar in Sexbierum

Wij hebben vorig jaar Molen de Korenaar in Sexbierum verduurzaamd. Deze oude molen is nu voorzien van de nieuwste snufjes op installatiegebied: Lucht/water Warmtepomp, Zonnepanelen met accu-opslag en zonnecollectoren. Oud en nieuw zichtbaar gecombineerd.


Voor ons dus de ideale plek om mensen te informeren over duurzaam wonen. En voor de mensen die langs komen is het ideaal om ideeën op te doen voor de eigen woning. Het adres is Hearewei 30 in Sexbierum. 

Groeiende vraag naar praktijkvoorbeelden

Niels Mensonides: “Wij merken bij klanten dat er een sterk groeiende vraag is naar praktijkvoorbeelden van duurzaam wonen. Mensen willen graag verduurzamen, maar ze willen ook graag zien hoe een duurzame installatie er uit ziet en wat de mogelijkheden zijn”.

“Wij stellen mensen daarom in de gelegenheid om op zaterdag 9 februari de duurzame installatie bij Molen de Korenaar in Sexbierum te komen bekijken. Mensen kunnen in de praktijk dan een Lucht/water Warmtepomp, Zonnepanelen met accu-opslag en zonnecollectoren (zonneboiler) bekijken.”

Woning verduurzamen is maatwerk

Wij zijn er van overtuigd dat het verduurzamen van een woning maatwerk is. Elk huis is anders, elke woning is anders geïsoleerd en elke CV installatie is weer anders aangelegd. Een Cv-ketel vervangen voor een Warmtepomp is daarom maatwerk. Laat u daarom nu al voorlichten over de toekomst van verwarmen en stroom opwekken.

Kijken, informatie en ideeën op doen

De duurzame installaties bij de Molen zijn zichtbaar geplaatst. Dus de ideale plek om u te informeren over: Warmtepompen, Zonnepanelen, Zonneboilers en Waterontharders. Ook is ATAG verwarmingen aanwezig met een demo-opstelling van een hybride warmtepomp.

U bent van harte welkom om de duurzame installaties te komen bekijken. U te laten voorlichten over duurzaam wonen. En om gewoon ideeën op te doen.