‘Shine like a diamond’

‘Shine like a diamond’

Op Woensdag 8 mei 2019 wordt in ’t Vierkant te Harlingen een Ladiesnight georganiseerd. Deze avond staat in het thema van ‘Shine like a diamond’.

“Een ladiesnight?’’ Jazeker! Het Jongerenwerk Harlingen organiseert op 8 mei van 18:00 tot 22:00 een ladiesnight. Dit is een avond speciaal voor alle vrouwen in en rondom Harlingen vanaf 10 jaar.Tijdens deze avond kun je als vrouw weer eens tijd nemen voor jezelf. Je kunt genieten van live muziek van een jong dynamisch duo, leuke kleding kopen, workshops volgen, je haar laten doen en nog veel meer!

Deze ladiesnight wordt georganiseerd door een vrijwilliger van het Jongerenwerk Harlingen;  “Hallo, ik ben Rommy de Jong en ik studeer Event Management aan het Friesland College te Leeuwarden. Deze activiteit organiseer ik als mijn praktijk examen voor mijn opleiding. Omdat ik al een lange tijd vrijwilliger ben bij het Jongerenwerk lijkt het mij ontzettend leuk om deze ladiesnight met hun te organiseren. Ik heb gemerkt dat er al een lange tijd geen ladiesnight is georganiseerd dat de vrouw zichzelf in het zonnetje zet. Deze avond wil ik laten zien dat vrouwen mooi zijn wanneer ze zichzelf zijn, daarom heb ik gekozen voor het thema; shine like a diamond. In mijn eigen schooltijd heb ik wel gemerkt dat anderen vaak kritiek hebben als je jezelf bent, maar dat maakt niet uit! Je bent wie je bent en daar kan iemand anders niks aan veranderen!’’

Verder is iedere lady vanaf 10 jaar welkom, de entree tot en met 21 jaar gratis en vanaf 22 jaar is de entree 2 euro p.p..

Voor de winkels en verdere informatie kunt u kijken op de facebook pagina van EllenJorineStijn Jongerenwerk bij het evenement wat is aangemaakt voor de ladiesnight.