Slotdag Waddenrobkes Zeerobben

Slotdag Waddenrobkes Zeerobben

Afgelopen zaterdag werd alweer de laatste speelronde gespeeld door de Waddenrobkes. Een hele bijzondere zaterdag zou het worden voor de kinderen. Want na het uitreiken van de medailles mochten de kinderen meelopen in de line-up van Zeerobben 1. Met je grote idool het veld oplopen. Hoe gaaf is dat.

De organisatoren Angela Amels en Wietse de Wit waren zichtbaar tevreden na afloop van de laatste speelronde. En daar was ook alle reden toe. Sinds september van dit jaar zien zij hoe de kinderenplezier beleven aan de trainingen en de wedstrijden op zaterdag. En daar is het natuurlijk allemaal om te doen. Naast het leren van de basisbeginselen die bij het voetbal horen is het plezier en de vriendschap met elkaar net zo belangrijk. De trainers en bondscoaches hebben daar een belangrijke rol in. Kinderen leren snel en veel met name in deze leeftijdscategorie en dus wordt daar veel energie in gestoken. En dat is terug te zien in de gehele onderbouw bij de vereniging.Kinderen krijgen een goede basis en kunnen zich na de Waddenrobkes doorontwikkelen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Zeerobben het in de JO8,JO9, JO10, JO11 en JO12 erg goed doet. Allemaal kinderen die ooit begonnen zijn bij de Waddenrobkes.Afgelopen zaterdag dus de huldiging van alle spelers. Geen 1e, 2e, 3e of andere prijzen. Nee, voor iedereen een prachtige medaille die uitgereikt warden door coördinator Angela Amels. De kinderen waren er zichtbaar trots op. Na de uitreiking van de medailles werd de schaal voor de “penalty-killer”  bij de Waddenrobkes uitgereikt.  Ruben Westra mocht de schaal in ontvangst nemen en mag ook meedoen aan de Tinus Booy Penalty Bokaal tijdens de familiedagen. Hoe mooi is dat. Na dit alles was het verzamelen voor de line-up bij Zeerobben 1. Zichtbaar onder de indruk mochten de kinderen aan de hand van de spelers het veld oplopen. Daarna natuurlijk een groepsfoto en daarna was het snel terug richting de warme Robbenplaat waar de patat en de limonade) of warme chocomelk) reeds klaar stonden. En zo kwam er een einde aan een fantastisch najaarsseizoen.

Het was een druk seizoen en dus is het nu even rust voor de kinderen en de ouders. Opmaken voor kerstvakantie en lekker even uitrusten van dit alles. Na de kerstvakantie staat echter de wintercompetitie voor de Waddenrobkes alweer op het programma. Op donderdag 10 januari om 16.30 uur gaat die van start in de Waddenhal. Voetballen in de zaal. Ook weer een nieuwe ervaring voor velen.

Mocht je voetballen bij Waddenrobkes nou ook best wel cool vinden dan mag je altijd komen kijken of gewoon even leuk meedoen. Zeerobben biedt die mogelijkheid. Zoals gezegd is het nu even rust maar kinderen die geïnteresseerd zijn kunnen zich op donderdag 10 januari melden in de Waddenhal. Voor nadere informatie kan ook contact worden opgenomen met Wietse de Wit (06-27832598) of Angela Amels (06-51528816). Kom gerust langen laat je verrassen. Wij hebben er nu al weer zin in.

Iedereen fijne feestdagen gewenst en graag tot ziens op 10 januari 2019 in de Waddenhal.