Spijkerstad 2018 “Verhalen van de woeste waterwereld”

Spijkerstad 2018 “Verhalen van de woeste waterwereld”

Duik met ons in de wereld van het woeste water. Hijs de zeilen, tuur door je verrekijker en ga mee op ontdekkingstocht !Het jongerenwerk Harlingen organiseert dit jaar voor de 12de keer het superleuke 4-daagse evenement Spijkerstad.

Voor alle jongens en meiden in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar uit de gemeente Harlingen. Het thema voor dit jaar is “Verhalen van de woeste waterwereld”, de locatie is net als vorig jaar naast het Harlinger Bos.

Bouwen van hutten

Spijkerstad 2018 zal dit keer worden gehouden in de eerste  week van de zomervakantie, van 23 tot en met 26 juli 2018. De opbouwdag is zaterdag 21 juli 2018 en de opruimdag vrijdag 27 juli 2018. We starten ’s ochtends om 9.00 uur en stoppen ’s middags om 15.00 uur. (let op: ook de kleuters blijven de gehele dag. )

Net als de voorgaande jaren is het hoofddoel van Spijkerstad het bouwen van hutten. Met behulp en onder begeleiding van heel veel vrijwilligers gaan de kinderen aan de slag met hout, spijkers en allerlei andere materialen om de mooiste hutten  en boten te bouwen. Het bouwen wordt afgewisseld met allerlei workshops, activiteiten en spelletjes. Ook creatief worden de kinderen behoorlijk uitgedaagd, om hun hut en zichzelf zo mooi mogelijk aan te kleden. En aan het eind van Spijkerstad zal weer een daverende afsluiting worden gehouden.

Op donderdag 26 juli 2018 is iedereen welkom om 13.30 uur om het gebouwde spijkerstad te komen bewonderen.

Graag tot dan!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen met jongerenwerk Ellen, 0612743822 of mailen via e.uivel@harlingen.nl