Theatervoorstelling Pannenkoeken uit Syrië tijdens eerste Zomermarkt

Theatervoorstelling Pannenkoeken uit Syrië tijdens eerste Zomermarkt

De hele maand augustus is er elke donderdag van 11.00 tot 19.00 uur een vrolijke Zomermarkt in het stadshart van Harlingen.

De Zomermarkt biedt deze eerste week weer een zeer gevarieerd aanbod aan artikelen en producten: van hippe mode, antiek & curiosa tot verse aardbeien en bloembollen, je komt er van alles tegen. De Zomermarkten worden elke week extra gezellig gemaakt met live muziek of ander entertainment. Donderdag 1 augustus is er live muziek vanaf het stadsterras op de Kleine Voorstraat én voor de kids speelt Nour Mardini van Mardinitheater 2x de grappige en vrolijke voorstelling ‘Pannenkoeken uit Syrië’ in Harlingen!Voorstelling

Nour is nieuw in Nederland en komt bij juffrouw Jansen voor Nederlandse les. Samen maken ze veel plezier en ondertussen leert Nour nieuwe dingen over het leven en werken in Nederland. Het is een voorstelling waarin kinderen de verschillen en overeenkomsten tussen mensen ontdekken. Na de voorstelling mag je nog even blijven, want we gaan pannenkoeken eten!

Nour Mardini

De voorstelling is geschreven door Nour Mardini. Sinds 2016 is hij statushouder geworden in Nederland. In Syrië werkte Nour als acteur, regisseur en muzikant. Met zijn bedrijf Mardinitheater wil hij nu een nieuwe start maken in Nederland en met zijn passie voor acteren, wil hij kinderen een fijne en leerzame middag bezorgen. Nour is bekend in St.- Annaparochie. Hij heeft meegewerkt aan het project Haring & Humus, de verbinding tussen AZC en dorp. Nour heeft in St.- Annaparochie gewoond en is bij velen nog bekend en geliefd.

Extra informatie

· Donderdag 1 én 22 augustus tijdens de Zomermarkt in Harlingen.

· De voorstelling wordt op de Voorstraat thv van de Raadhuistoren gespeeld en is geschikt voor kinderen van 4-10 jaar.

· De toegang is gratis en na de voorstelling: pannenkoekjes eten! 

· Er zijn twee voorstellingen. Eén om 14.00 uur en één om 16.00 uur (een voorstelling duurt ongeveer 0.40 min.). 

· Neem zelf een kussentje of stoeltje mee!