Top herenvolleybal in Harlingen: VVH tegen Sneek

Top herenvolleybal in Harlingen: VVH tegen Sneek

Komende zaterdag staat de competitiewedstrijd tussen Casco Montage / VVH heren 1 en VC Sneek heren 1 op het programma. Dit betreft een duel in het kader van de nationale Tweede divisie en hiermee zijn deze teams de hoogst spelende herenteams in Friesland.

Titelkandidaat Sneek heeft momenteel de eerste plek stevig in handen, terwijl VVH plek drie op de ranglijst inneemt. Op basis van de ranglijst zou het dus een interessante wedstrijd moeten worden. De beide teams kennen elkaar ook door en door, hetgeen ook op het spel de nodige invloed zal hebben. Voor de Harlingers wordt dit treffen met name een kans om revanche te nemen op zichzelf. Vorige week in Groningen verloren de Skûtsjeboys op een wel erg teleurstellende wijze tegen de studenten van Donitas, dus het gevoel binnen de ploeg heerst dat ze wat recht willen zetten.

De wedstrijd start omstreeks 19.00 uur in de Harlinger Waddenhal. Voorafgaande deze wedstrijd mogen vanaf 15.00 uur nog diverse andere teams van VVH aantreden. Zo speelt heren 2 van VVH om 17.00 uur tegen het tweede van VC Sneek en ontvangt VVH dames 1 op dezelfde tijd koploper VC Drachten.